Hieroja

Moi, mie oon Jonna!​

Mie oon Jonna Savukari, vuosimallia -93 ja syntyperäinen lappeenrantalainen.

Olen opiskellut hierojaksi Lappeen Hierojakoulussa, jossa suoritin hieronnan ammattitutkinnon valmistuen koulutetuksi hierojaksi helmikuussa 2020.
Huhtikuussa 2023 sain valmiiksi hierojan erikoisammattitutkinnon ja valmistuin lymfahierojaksi.

Teen klassista hierontaa hyödyntäen työssäni mobilisoivia hierontaotteita, triggerpistepainantaa, fascihierontaa ja -rautoja sekä elimistön nestekiertoon vaikuttavia tekniikoita. Kinesioteippaukset onnistuvat myös laadukkailla Pino -teipeillä.

Tavoitteeni hierojana on saada helpotettua asiakkaideni lihaskireyksiä ja rentouttaa kiireisen arjen keskellä. Jokaiselle asiakkaalle teen henkilökohtaisen hierontasuunnitelman, jonka asiakas halutessaan saa itselleen.

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2018 lähtien aloittaen koirahierojana, mutta sittemmiin siirtynyt tekemään hierontoja vain ihmisille. Vapaa-aika vierähtääkin helposti omien koirien kanssa harrastaessa paimennusta, agilityä ja koiranäyttelyitä. Minulla on myös pienimuotoista kasvatustoimintaa Rosiri’s -kennelnimellä ja koiralaumani onkin hyvin usein vastaanottamassa myös asiakkaitani ja tekemässä laadunvalvontaa suoritetuista hieronnoista.